
Pasta grønnata, et godt alternativ om dere er litt
små sulten og skal ha middagsgjester. Her får du en
god middag med minimal tilberedning og tidsbruk.
Selv om den er ganske ekkel, kan den være veldig
spennende.
300 g smårettskinke
200 g fullkorn pasta
½ pk. ruccula
2 ss pesto
1 stk. rødløk
½ ts salt
½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Kok pasta etter anvisning på pakningen. Skyll pastaen under kaldt vann. La det renne godt av seg.
2. Skrell og skjær rødløk i tynne skiver.
3. Bland pasta, rødløk, salat, skinke og rør inn pesto. Smak til med salt og pepper.
Serveres med brød.
2. Skrell og skjær rødløk i tynne skiver.
3. Bland pasta, rødløk, salat, skinke og rør inn pesto. Smak til med salt og pepper.
Serveres med brød.
Kjempe god middag som metter godt, men ikke
blir for tung for magen ;-) Kjempe godt :) bør prøves!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar